Mød David Ledstrup - Digital Strategist, kommunikatør og all-round digital nørd.

Digital Strategist @ Marvelous. Derudover; foredragsholder, fritidsfotograf, amatørmusiker, politisk debatterende (gerne over et glas vin) og altid social. - @davidledstrup

Kontakt David Se referencer

@davidledstrup

Social- og digital strategist, hvor relationsbaseret markedsføring altid er i fokus. Drivkraften næres af ærlig og holdbar kommunikation, der skaber ægte relationer med målgruppen – og ikke mindst resultater for afsenderen.

Digital Strategist

Det professionelle mål er, at være på en evig søgning efter det perfekte mix mellem kommunikation, markedsføring og kreativitet. Hos Marvelous rådgiver jeg om – og tilrettelægger – digitale strategier hvor fokus altid er på den målbare konvertering.

Underviser, foredrags- og oplægsholder

Sociale relationer driver mig… både off- og online. I al ydmyghed, er jeg blevet en efterspurgt formidler, der evner at inspirere publikum – samt sikre at deltagerene går hjem med både ny viden og implementerbare redskaber.

Skal vi tale sammen?

Søger du råd og vejledning om digital markedsføring, vil du booke et foredrag eller workshop – eller vil du bare høre mere om mulighederne for et samarbejde? Så tøv ikke med at tage kontakt.