Personlig og privat

Nyt Job!

Holy smokes – jeg skifter job!

Og jeg glæder mig… Men lad os lige spole tiden tilbage:

For snart 3 år siden prikkede en gut ved navn Thomas (ham kender I godt) mig på skulderen og sagde “skal det være os to… og en hulens masse markedsføring og sociale medier?”

Ok – måske var det ikke helt sådan det gik ned, men sådan husker jeg det!

Selvom en del erfaringer, allerede på det tidspunkt var kommet godt ind under huden, var det den reelle start på en smuk rejse. Og tiden er kommet til en ny en af slagsen. Jeg kan nu med stolthed fortælle, at jeg fra den 1. februar starter som Digital Strategist hos det digitale reklamebureau Marvelous – og jeg fornemmer at det bliver et rigtigt godt match (mere om det skifte længere nede).

TAK!

Jeg skal spare jer for de klæbrige detaljer ved alle 3 gode år hos Bigum&Co, men jeg vil virkelig gerne bruge dette indlæg til at sige tak (!).

  • Tak til alle jer, jeg har haft fornøjelsen af i mit daglige virke – både kursister, kunder og samarbejdspartnere.
  • Tak til alle jer skønne kollegaer, der med lige dele høj faglighed og uhøjtidelig nærvær, har skabt en ånd af rummelighed og glæde i hverdagen.
  • Tak til Søren Holmboe og Mikkel Tschentscher (puha, stavede jeg det rigtigt?) – de sidste to i Bigum&Co-partner trioen – for at have taget mig med ind i en verden, hvor jeg fra dag 1 har kunne mærke, den ærlige vilje til at gøre en forskel for rigtigt mange mennesker i det daglige. Bigum&Co er blevet til en kursusvirksomhed i verdensklasse… intet mindre.
  • Og naturligvis tak til Thomas Bigum for at have givet mig muligheden for at træde alvorligt ind på den digitale scene herhjemme. Thomas er en mester i positioneringens kunst, med ekstremt højt fagligt niveau og et næsten overnaturligt SOCIAL gen. Det har givet mig muligheden for at lære af en af de allerstørste personligheder på den danske social media scene – og det ved han godt hvor meget betyder for mig.

Wow… det blev næsten helt følelsesladet…

Hvad så nu?!

Jeg har længe gået med en fornemmelse i maven, om at jeg gerne ville dyrke digitale strategier i endnu højere grad. Jeg har været med til at forme strategier, samt vejlede og sætte kursen i både store og små organisationer, når der skulle navigeres i den sociale- og digitale sfære. Men jeg har ikke altid haft muligheden for at følge skibet helt i havn… og det har aldrig været meningen hos Bigum&Co – der ikke er et bureau – men en virksomhed der bl.a. skal lære folk (som mig) at eksekvere på digitale medier.

Nu har jeg fået muligheden for at arbejde med nye, spændende samarbejdspartnere i Marvelous regi – et bureau der har givet mig et indtryk af, at vi er et perfekt match – og hvor jeg får muligheden for at følge digitale strategier fra tegnebræt til eksekvering. Uden at gå i dybden med hvor seje de er, så vil jeg lade dig, kære læser, om at navigere rundt på deres hjemmeside og se hvorfor jeg glæder mig som en lille kattekilling… som man siger… eller…?!

Fik jeg sagt at jeg glæder mig helt vildt til at møde mine nye kollegaer?!

 

Med gode minder, faglig og personlig ballast i bagagen – og forventningens glæde helt oppe i skyerne… Vi ses derude på de sociale medier, ik?

– David Ledstrup

 

P.S.

Bloggen her på siden er ikke helt død – den har bare, af mange årsager, været lidt langt væk i alt for lang tid. Det laver jeg lige om på og lover mere indhold snarest. Indtil da, så fang mig på sociale kanaler som f.eks. twitter – og giv evt. min relativt nye FB side et ‘like’, så holder vi kontakten… 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.